Masaüstü Değiştirme nedir?



Kişisel bilgisayarın gelişinden bu yana, birçok işletme , masaüstü bilgisayar sistemlerinin kullanımını uygulayarak kelime işlem , elektronik posta ve İnternet araştırmalarına kolay erişimi entegre etti . Daha hızlı ve daha güçlü sabit diskler ortaya çıktıkça, masaüstü değişimi daha yeni bir sistem için daha eski bir sisteme geçmek anlamına geliyordu. düşük faizli ihtiyaç kredisi  Bugün masaüstü yerine geçen bilgisayarlar, daha yeni ve daha sağlam bir tip için eski bir modelde işlem görmeye devam ederken, aslında göz önünde bulundurulması gereken birkaç seçenek daha var. Burada, hem ev hem de iş yeri için dikkate alınabilecek üç tip masaüstü yerine genel bir bakış.
Masaüstü değiştirmede ilk seçenek, daha yavaş sabit diskten ve eski ekran tarzından daha yeni bileşenlere yükseltmektir . Örnek olarak, birkaç yıl önce bir 64MB RAM sistemi satın almış olabilirsiniz ve şimdi 512 MB ya da belki 1MB RAM değerine sahip bir şeye yükseltmek isteyebilirsiniz.
Masaüstü yerine geçecek bir bilgisayar ararken, daima iş istasyonunuzu kullanarak düşünebilirsiniz . Doğal olarak, daha eski bir dizüstü bilgisayarın yerine tam boy klavye, daha yeni bir düz ekran ve birkaç yıl önce piyasada olmayan CD ve DVD özelliklerinin bazılarını içeren bir sabit sürücü ile daha yeni bir masa üstü sistem arayışındasınız. .
İkinci seçenek, masaüstü değiştirme planınızın bir parçası olarak bir dizüstü bilgisayar içerir. Bu seçenekle, tam boyutlu bir masaüstü bilgisayar ve bileşenlerin satın alınmasından tamamen vazgeçtiniz. Bunun yerine, geniş ekranlı ve geniş boyutlu klavyeye sahip olan son teknoloji ürünü dizüstü bilgisayarlardan birine yatırım yapmayı tercih edersiniz. Bu seçenekle, yeni klavyeler veya eklentiler gibi yardımcı masaüstü değişimleri hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Her şeyden önce yazıcı, çalışma alanınızda daha az yer kaplayacak bir güzel temiz küçük pakette yer alıyor. Bir bonus olarak, her zaman dizüstü bilgisayarın bağlantısını kesebilir ve pil gücünüzü kullanarak yanınızda taşıyabilirsiniz.
Üçüncü seçenek ise masa üstü değişimi aslında diğer iki seçeneği birleştiriyor. Out artık eski olan eski masaüstü birimini geçer. Onun yerine, en yeni işletim sistemlerine, ses ve video özelliklerine ve tüm dosyalarınızı saklamak için büyük bir sabit sürücüye sahip yeni bir dizüstü bilgisayar. Dizüstü bilgisayarla birlikte bir yerleştirme istasyonuna yatırım yapmayı tercih edersiniz . Bağlantı istasyonu, dizüstü bilgisayarı tam boyutlu bir monitöre, klavyeye ve fareye kolayca bağlamanızı sağlayan bir bağlantı aygıtıdır. İnternet erişimi ve baskı cihazları için USB bağlantılarının yanı sıra, güç kablosunun yanı sıra istasyonun arkasına da dahil edilmiştir.
Bilgisayarı iş istasyonunuzda kullanmak istediğinizde, bir tık sesi duyana kadar üniteyi docking istasyonuna kaydırmanız yeterlidir, ardından docking istasyonundaki “on” tuşuna basın. Birçok yerleştirme istasyonu bir seviye veya bir serbest bırakma düğmesiyle donatılmıştır, böylece dizüstü bilgisayarı istasyondan kolaylıkla çıkartabilirsiniz. KBB notu düşüklere kredi veren bankalar  Bu çözümle, tam boyutlu bir masaüstü çözümünün rahatlığına sahip olmanın yanı sıra, bir dizüstü bilgisayar tarafından sunulan mobiliteye de sahip olursunuz.
Masaüstü değiştirmeleri, geçmiş yıllarda olduğundan daha basit ve kesinlikle daha kullanıcı dostu. Neden bu seçeneklerin her birine masa üstü değiştirme için bakmıyorsunuz ve hangisinin sizin için en uygun olduğunu belirleyin?


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MSSP nedir?

DIMM nedir?